Με τη Φαιναρέτη - Για τη Μητέρα - fainareti

Με τη Φαιναρέτη - Για τη Μητέρα

Η «Φαιναρέτη» αναγνωρίζοντας τη διάθεση προσφοράς της τοπικής οικονομίας σε κοινωφελείς πρωτοβουλίες οργανώνει για πρώτη φορά τη δράση «Με τη Φαιναρέτη – Για τη Μητέρα».

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας στις 12 Μαΐου 2019, την εβδομάδα 6-12 Μαΐου, οι παρακάτω τοπικές επιχειρήσεις συνεισφέρουν στο κοινωφελές έργο του οργανισμού με τους εξής τρόπους α) τη διάθεση μέρους των εσόδων τους, από την πώληση συγκεκριμένων αγαθών ή υπηρεσιών τους β) την επικοινωνία και προβολή της εκδήλωσης για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη συνέχιση της λειτουργία της Πανελλήνιας Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας – 2109319054. Από το 2014 η «Φαιναρέτη» λειτουργεί την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης, με περισσότερες από 40.000 κλήσεις να πραγματοποιούνται έως σήμερα απ’ όλη την Ελλάδα. Τη λειτουργία της Τηλεφωνικής Γραμμής στήριξε με δωρεά του το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.

Η δράση «Με τη Φαιναρέτη για τη Μητέρα» φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πρότυπο συνεργασίας επιχειρήσεων και καταναλωτών, καλλιεργώντας αφενός την ευαισθητοποίηση φορέων της ιδιωτικής οικονομίας στα ζητήματα κοινωνικής υπευθυνότητας και αφετέρου την ενεργοποίηση του αισθήματος αλληλεγγύης των καταναλωτών. Μία συνεργασία με εφαλτήριο τη Νέα Σμύρνη αλλά με πανελλήνιο αντίκτυπο στο πεδίο της προαγωγής της υγείας της μητέρας καθώς συνδράμει στη συνέχιση λειτουργίας της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης που εξυπηρετεί αιτήματα γυναικών απ’ όλη την Ελλάδα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας