Οριστικά Αποτελέσματα Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων εργασίας στο Κέντρο Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές) - fainareti

Οριστικά Αποτελέσματα Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων εργασίας στο Κέντρο Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές)

Σε συνέχεια της ανάρτησης των προσωρινών αποτελεσμάτων της υπ’ αρ. πρωτ.102/16-7-2018 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων εργασίας στο Κέντρο Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές) παρατίθενται τα οριστικά αποτελέσματα αυτής, με τα στοιχεία των επιτυχόντων, λόγω του Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (679/2016), κωδικοποιημένα ως εξής :

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΘΕΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ

Α.Δ.Τ.

1

Μαία/ευτής

Πλήρους Απασχόλησης

Ε.

Τ.

* ***414

2

Μαία/ευτής

Μερικής Απασχόλησης

Α.

Γ.

** ***504

3

Διοικητικός Υπάλληλος

Πλήρους Απασχόλησης

Σ.

Κ.

* ***834

4

Διοικητικός Υπάλληλος

Μερικής Απασχόλησης

-

-

-

5

Ψυχολόγος

Πλήρους Απασχόλησης

Ε.

Ρ.

** ***227

Ψυχολόγος

Πλήρους Απασχόλησης

Σ.

Ν.

** ***375

Σημειώνεται ότι για τη θέση εργασίας με Κωδικό 4, η διαδικασία πλήρωσης της απέβη   ατελέσφορη. Για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας θα πραγματοποιηθεί νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος το άμεσο χρονικό διάστημα.

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας