#Φαιναreading - fainareti

#Φαιναreading

 «Φαιναreading: Τα βιβλία κοντά μας»

Καθώς οι νέοι γονείς αντιμετωπίζουν αλλαγές στη ζωή τους, στις σχέσεις και στον εαυτό τους, τους δημιουργούνται πολλά ερωτήματα και αίσθηση ευθύνης για τη νέα ζωή που φέρνουν στον κόσμο. Εκτός από τις ψυχικές δυσκολίες, αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το ζευγάρι, το πρώτο παιδί, τη διατροφή, την ανάπτυξη και τον ύπνο του, τα παιχνίδια και τα ερεθίσματα που ο γονιός πρέπει να του δώσει, τα παραμύθια που θέλει να του διαβάσει, τον τρόπο που πρέπει να του μιλάει και άλλα σχετικά θέματα γύρω από τη νέα ζωή.

Για να βοηθήσει τα νέα ζευγάρια, η Φαιναρέτη συνεργάζεται με τη βιβλιοφιλική πλατφόρμα NextBookThing.com στην οργάνωση της δράσης «Φαιναreading: Τα βιβλία κοντά μας», η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει βιβλία που πραγματεύονται θέματα, όπως μητρότητα, εγκυμοσύνη, πατρότητα, οικογένεια και παιδί, και να δημιουργήσει μια θεματική βιβλιοθήκη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας του οργανισμού. Ο κύριος σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όλων όσοι έρχονται στη Φαιναρέτη για να υποστηριχθούν στον γονικό τους ρόλο σε έγκυρες, ενημερωμένες και χρήσιμες πληροφορίες.

Στην εν λόγω προσπάθεια και στο πλαίσιο της κοινωνικής τους υπευθυνότητας οι παρακάτω 38 εκδοτικοί οίκοι έχουν ήδη συνδράμει με τη δωρεά 160 βιβλίων, ώστε να αναδείξουμε το σπουδαίο ρόλο του βιβλίου στην υποστήριξη της οικογένειας. 

reading

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας