#Φαιναreading - fainareti

#Φαιναreading

 «Φαιναreading: Τα βιβλία κοντά μας»

Καθώς οι νέοι γονείς αντιμετωπίζουν αλλαγές στη ζωή τους, στις σχέσεις και στον εαυτό τους, τους δημιουργούνται πολλά ερωτήματα και αίσθηση ευθύνης για τη νέα ζωή που φέρνουν στον κόσμο. Εκτός από τις ψυχικές δυσκολίες, αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το ζευγάρι, το πρώτο παιδί, τον ύπνο του παιδιού, τη διατροφή, την ανάπτυξη του παιδιού, τα παιχνίδια και τα ερεθίσματα που ο γονιός πρέπει να του δώσει, τα παραμύθια που θέλει να του διαβάσει, τον τρόπο που πρέπει να του μιλάει και άλλα σχετικά θέματα γύρω από τη νέα ζωή. 

Για να βοηθήσει τα νέα ζευγάρια, η Φαιναρέτη συνεργάζεται με τη βιβλιοφιλική πλατφόρμα NextBookThing.com στην οργάνωση της δράσης Φαιναreading, η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει βιβλία που πραγματεύονται θέματα, όπως μητρότητα, εγκυμοσύνη, πατρότητα, οικογένεια και παιδί, και να δημιουργήσει μια θεματική δανειστική βιβλιοθήκη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας του οργανισμού. Ο κύριος σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όλων όσοι έρχονται να υποστηριχθούν στον γονικό τους ρόλο, στην παπαρέχοντας έγκυρες, ενημερωμένες και χρήσιμες πληροφορίες.

Στην εν λόγω προσπάθεια και στο πλαίσιο της κοινωνικής τους υπευθυνότητας, σημαντικοί εκδοτικοί οίκοι συνδράμουν με την πολύτιμη δωρεά βιβλίων και με σκοπό να αναδείξουμε  το σπουδαίο ρόλο του βιβλίου στην υποστήριξη της οικογένειας.

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας