Η Fisher-Price® αγκαλιάζει την Εγκυμοσύνη και τη Μητρότητα στηρίζοντας την ΑΜΚΕ Φαιναρέτη - fainareti

Η Fisher-Price® αγκαλιάζει την Εγκυμοσύνη και τη Μητρότητα στηρίζοντας την ΑΜΚΕ Φαιναρέτη

Η Fisher-Price υποστηρίζει την Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) Φαιναρέτη που εστιάζει στην προαγωγή της υγείας των εγκύων, των νέων γονιών και της ορθής φροντίδας των βρεφών τους.

Η Fisher-Price® προσφέρει πόρους και παιχνίδια για την πρώιμη παιδική ηλικία, τα οποία κατασκευάστηκαν υπό την επίβλεψη ειδικών στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price και αποδεδειγμένα βοηθούν στην ανάπτυξη κοινωνικών & κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Το Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price®  είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα έρευνας, σχεδίασης και δοκιμών παιχνιδιών όπου Ειδικοί Επιστήμονες συνεργάζονται με σχεδιαστές, μηχανικούς και μουσικούς, εστιάζοντας λεπτομερώς σε κάθε παιχνίδι.

Σε όλη τη διαδικασία της έρευνας συμμετέχουν νεογέννητα έως παιδιά ηλικίας πέντε ετών, τα οποία συμβάλλουν στη δημιουργία, αξιολόγηση και βελτίωση παιχνιδιών της Fisher-Price® καθοδηγώντας τους ειδικούς, μέχρι να δημιουργήσουν το ιδανικό παιχνίδι ανά περίσταση και ηλικιακή ομάδα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η Fisher-Price, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τον ουσιαστικό ρόλο της ΑΜΚΕ  Φαιναρέτη για τις νέες οικογένειες και τα βρέφη τους, υποστηρίζει δύο από τις κοινωφελείς δράσεις της που στοχεύουν στην προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας και της φροντίδας των εγκύων, νέων γονέων και βρεφών.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει να στηρίξει το Πρόγραμμα «Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας » καθώς και το Mobile application “Best Start”. Παράλληλα θα προσφέρει παιχνίδια για τους ωφελούμενους του οργανισμού. Κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα ειδικών στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price®, το οποίο από το 1961 επικεντρώνεται στη σημασία του παιχνιδιού για την ανάπτυξη των παιδιών και παραμένει ακόμα ο πιο καινοτόμος οργανισμός μελέτης παιχνιδιού στον κόσμο.

Η κα Δανάη Αγαδάκου, Associate Marketing Manager της Fisher-Price Ελλάδας, αναφέρει «Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια η Fisher-Price, με αγάπη και προσοχή, δημιουργεί παιχνίδια βοηθώντας τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της μάθησης και της εξερεύνησης. Γνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο και τη σημασία που παίζει το παιχνίδι στα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών. Το Κέντρο Ερευνών μας έχει μοναδική τεχνογνωσία, ώστε να δημιουργεί παιχνίδια που βοηθούν στη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των μικρών παιδιών. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με τη Φαιναρέτη, διότι ασπάζεται τη σπουδαιότητα και αποτελεί όραμά της η στήριξη των γονέων και βρεφών, συμβάλλοντας ενεργά στο ταξίδι της γονεϊκότητας. Αυτή η πρωτοβουλία θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους.».

Ο κος Βασίλης Δάγλας, Συνιδρυτής και Διευθυντής της ΑΜΚΕ Φαιναρέτη αναφέρει «Η συνεργασία με τη Fisher-Price μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς βασίζεται στην κοινή μας αντίληψη για την ανάγκη υποστήριξης των νέων οικογενειών στο ξεκίνημά τους και τη δημιουργία υγιών και ασφαλών δεσμών μεταξύ γονέων και παιδιών. Μέσα από τη σημαντική συνεισφορά της Fisher-Price  στη συνέχιση διαχρονικών δράσεων του οργανισμού μας, όπως η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και Νέας Μητέρας -2109319054, αλλά και νέων δράσεων, όπως η ανάπτυξη του Mobile application “Best Start”, φιλοδοξούμε να σταθούμε δίπλα σε ακόμα περισσότερες έγκυες, νέες μητέρες, νέους πατέρες και τα βρέφη τους σε όλη την Ελλάδα».  

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα που αναπτύχθηκαν στο Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price εδώ:  https://shopping.mattel.com/el-gr/pages/fisher-price-play-lab

 Σχετικά με την Mattel
Η Mattel είναι μια κορυφαία εταιρεία παιδικής ψυχαγωγίας στον κόσμο που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. Προσελκύουμε τους καταναλωτές μας μέσα από το χαρτοφυλάκιο εμβληματικών franchise, όπως Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends™, UNO®, Mega®, καθώς και άλλες δημοφιλείς μάρκες που είτε έχουμε στην κατοχή μας είτε αδειοδοτούμαστε σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει υλικό ταινιών και τηλεόρασης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις. Επιχειρούμε σε 35 τοποθεσίες και πωλούμε προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής και τεχνολογίας παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1945, η Mattel είναι υπερήφανη που αποτελεί έμπιστο συνεργάτη στην εξερεύνηση του θαύματος της παιδικής ηλικίας και στην ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στο www.mattel.com.

Σχετικά με τη Φαιναρέτη
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την έρευνα και την παρέμβαση για την προαγωγή της υγείας της γυναίκας και της οικογένειας στην Ελλάδα. Κύριος στόχος της ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων κάθε μορφής για την προώθηση της φροντίδας και της υποστήριξης της εγκύου, της νέας μητέρας του νεογνού και της οικογένειας. Η ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ απαρτίζεται από προσωπικό διαφόρων επιστημονικών ειδικοτήτων όπως: Μαίες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, καθηγητές φυσικής αγωγής, διοικητικοί υπάλληλοι καθώς και από ομάδα εθελοντών.  www.fainareti.gr

Σχετικά με Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας – 210 9319054

Η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00πμ – 9.00μμ παρέχοντας υπηρεσίες που αφορούν στα εξής:

  • Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στην έγκυο, λεχωίδα, νέα μητέρα, πατέρα, καθώς και το ευρύτερο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του ζευγαριού.
  • Ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία (διατροφή εγκύου/ νεογνού/ βρέφους, προσαρμογή και φροντίδα νεογνού, θηλασμός).
  •  Ενημέρωση επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία κατά την περιγεννητική περίοδο.

Σχετικά με το Mobile appBest Start

Το Mobile app “Best Start” θα προσφέρει:

  • Τεκμηριωμένη και ασφαλή γνώση και πληροφόρηση για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, τον μητρικό θηλασμό, τη διατροφή και την άσκηση στην εγκυμοσύνη και μεταγεννητικά, την ψυχική υγεία, τη βρεφική φροντίδα και ανάπτυξη κ.ά
  • Σύνδεση με την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Φαιναρέτης, για άμεση επικοινωνία των γονιών με μαία ή ψυχολόγο.
  • Φροντίδα, εκπαίδευση και υποστήριξη πριν και μετά τον τοκετό μέσω εξειδικευμένων λειτουργικοτήτων που θα αφορούν σε θέματα μαιευτικής συμβουλευτικής και ψυχικής υγείας.

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας